Korte intro

Deze blog is bedoeld voor mensen die, op enige wijze actief bezigzijn met het reilen en zeilen van Punt Ommenabij. Voorlopig ben ik zelf de moderator (Lamp) maar ik deel die verantwoordelijkheid graag met anderen.
Voel  je vrij om bijdrages te plaatsen; je kunt je stukje eerste schrijven, pas als je het op je dashboard (linker kolom menukeuze 'posts') aanklikt en op publish klikt is het zichtbaar voor anderen. Beeldmateriaal is ook mogelijk maar op moment van schrijven heb ik dat nog niet uitgeprobeerd.
Dit stukje is in de modus 'quick' gemaakt. daarbij zit er een knop save (bewaren) en Save and publish (direct publiceren)
Hoef je niet eerst naar het dashboard om dat apart aan te vinken.
Via het dashboard kun je altijd je eigen bijdrage wijzigen of verwijderen

 

 

Succes allemaal
O//

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RiscOS

Deze site werkt ook met minder gecompliceerde browsers, ook onder RiscOS !

Bijdrage

Hoera, ik ben zeer verheugd om als eerste een bijdrage te mogen leveren voor de OmmenaBlogpagina. Verder hebb ik niets te zeggen maar ik moedig iedereen aan om hier in de toekomst zinnige dingen te vermelden. Voel je vrij om bij mij een account aan te vragen!   Lamp

Punt (uit)

Feestelijke ingebruikname van de Ommenabij Blogpagina, naar aanleiding van een Eureka! moment vanmiddag in de werkplaats: Al dat getwijfel over een soort van "Omschrijvende bijtitel, naast de naam Ommenabij" waarbij woorden als Kunstweide, Kunstenpunt, GroenKunst en weet ik wat meer voor  […]

Continue reading

Page top