27 Jan 2024

Subsidies voor Expo

We zijn druk bezig met het aanvragen van subsidie voor de expo. Het cultuurfonds moest voor 1 januari aangevraagd, wat ons gelukt is. Deze week kregen we een verzoek om nadere informatie. Dat betekent dat de aanvraag in ieder geval niet direct in de prullenbak is beland. Ze geven je echter maar een paar dagen om e.e.a. bij elkaar te plakken, dus dat is weer even gedoe. We ondekten dat een aanvraag voor stichting Doen vier maanden tevoren ingediend moet worden. Dus dat is ook vorige week gedaan. Ieder fonds heeft natuurlijk z;n eigen manier waarop de boel aangeleverd moet worden, moet je ook weer achter komen. Kortom; subsidiezoeken is een vak apart

16 Dec 2023

Bestuurswijziging

Per 1 November 2023 is Annette Sacharow teruggetreden en in haar plaats is Sjan Beniers benoemd tot bestuurslid van de Stichting Rond-Omme. Sjan is bij velen bekend van de kringloopwinkel Volmolengracht, waar ze tot 2022 coordinator is geweest

5 Oct 2023

Expositie

De najaarsexpositie kon niet doorgaan wegens gebrek aan fondsen. Wel heeft Lamp zijn Aquamachina Poly opgesteld en ter gelegengheid van de kunstroute laten draaien.
We hebben een nieuwe datum (voorlopig) voor de expositie: 24 mei t/m 9 juni. We werken eraan:

 

13 Aug 2023

Storing

Blijkt mijn eigen site een verkeerd bestand te hebben en nu in storing
Moet ik daar weer aan gaan werken. Gelukkig werkt dit nog,en Aquamachina.nl ook

Continue reading...

3 Jul 2023

Website

Na lang gedoe heb ik nu eindelijk een deel van de nieuwe website online gezet. Eigenwijs als ik ben wilde ik het helemaal met de hand doen om mijn eigen vormgeving te maken

Er komen nog meer pagina's, maar de basis is nu gelegd

Hopelijk kan het uw waardering krijgen. We hebben nu in ieder geval wat informatie online

 

 

Nu mijn eigen site nog, die ziet er niet uit

30 Jun 2023

Klussen

Langzamerhand begint het terrein vorm te krijgen. Vandaag de laatste palen van het palisadehek geplaatst!

1 Mar 2023

Expositie !

Beeldentuin en andere plannen

Continue reading...

23 Aug 2021

Route

De wegen zijn redelijk doorgrondelijk

Continue reading...

26 May 2021

Korte intro

Deze blog is bedoeld voor mensen die, op enige wijze actief bezigzijn met het reilen en zeilen van Punt Ommenabij. Voorlopig ben ik zelf de moderator (Lamp) maar ik deel die verantwoordelijkheid graag met anderen.
Voel  je vrij om bijdrages te plaatsen; je kunt je stukje eerste schrijven, pas als je het op je dashboard (linker kolom menukeuze 'posts') aanklikt en op publish klikt is het zichtbaar voor anderen. Beeldmateriaal is ook mogelijk maar op moment van schrijven heb ik dat nog niet uitgeprobeerd.
Dit stukje is in de modus 'quick' gemaakt. daarbij zit er een knop save (bewaren) en Save and publish (direct publiceren)
Hoef je niet eerst naar het dashboard om dat apart aan te vinken.
Via het dashboard kun je altijd je eigen bijdrage wijzigen of verwijderen

 

 

Succes allemaal
O//

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 May 2021

RiscOS

Deze site werkt ook met minder gecompliceerde browsers, ook onder RiscOS !

Bijdrage

Hoera, ik ben zeer verheugd om als eerste een bijdrage te mogen leveren voor de OmmenaBlogpagina. Verder hebb ik niets te zeggen maar ik moedig iedereen aan om hier in de toekomst zinnige dingen te vermelden. Voel je vrij om bij mij een account aan te vragen!

 

Lamp

Punt (uit)

Feestelijke ingebruikname van de Ommenabij Blogpagina, naar aanleiding van een Eureka! moment vanmiddag in de werkplaats:
Al dat getwijfel over een soort van "Omschrijvende bijtitel, naast de naam Ommenabij" waarbij woorden als Kunstweide, Kunstenpunt, GroenKunst en weet ik wat meer voor woordconstructies de revue passeerden is het nu UIT. Het wordt simpel PUNT!

Dus: waar zit je ?  Waar gebeurt het? :     Op Punt Ommenabij!

Zodoende een subdomein gemaakt: punt.ommenabij.nl waar u zich nu bevind en de OmmeBlog vorm kan gaan krijgen. De andere gebruikers krijgen een uitnodiging om ook bijdrages te maken.
 

Hopelijk veel leesplezier.

O// Lamp